Vid hotellet

2014-12-02

Sovmorgon för vi hade inte bokat någon golftid, utan tänkte bara vara vid hotellet.

Efter frukosten gick vi och bokade snorkling, eftersom det ingick i paketet så måste vi ju testa. Sen gick Bettan upp på balkongen så vi fick koll på vilken balkong som var vår. Bettan (i vitt linne) skymtar på 3:e våningen, lite till vänster ovanför mitten.

Vi var bara 4 st som anmält oss till snorklingen (fanns 2 tider varje dag 11:00 och 14:00). Området där man skulle snorkla var bara några 100 meter ut från stranden, så det är nog många som varit där. Såg ändå lite fiskar som simmade omkring.

En ganska stor fisk simmade förbi precis framför oss.

Såg en hel del såna här fina blå- och svart-randiga fiskar också

Tog ett kort in mot land, vår ”följebåt” syns lite till vänster om mitten i bilden.

Var inte i så länge men vi hade definitivt behållning av snorkelturen.

Gick på en långpromenad utefter stranden, syns inte på bilden men hela kuststräckan är en enda lång resort.

La oss i skuggan på ett par strandstolar och beställde lite att dricka.

Efter att ha legat och slöat i skuggan badade vi igen och gick sen upp och åt en lätt lunch. Tog kort på en av fåglarna som satt och väntade på att kunna knycka nånting ätbart.

Försökte hålla oss i skuggan resten av dagen, eftersom det kändes som om solen tagit rejält. Einar hade haft solskyddsfaktor 50 på näsan men den var ändå ganska röd. Vi hade sen middag bokad på restaurang ”Infinty Blue”, som ska vara den bästa av ”all inclusive” restaurangerna. Kan konstatera att det bara var att hålla med.

Efter en mycket god 3-rätters middag satte vi oss vid hotellbaren och lyssnade på 5 mycket duktiga musiker. Bettan fick en specialdrink i förgår och ville ha en likadan idag, men ingen i baren kunde blanda den. Efter ett tag fick vi tag på Ramm, som sa att alla bartenders kunde göra den (men så var det inte riktigt). Den inspirerade många, för plötsligt såg vi väldigt många med en likadan drink.