RM dag 1 på Lundsbrunn GK

2012-07-26

Vaknade faktiskt innan klockan (mobilen) skulle ringa. Tog det väldigt lugnt men var ändå startklara i god tid. Bettan kom iväg utan problem, medan Einar gick bort till drivingrangen. Vet inte vad orsaken var, men Einar spelade katastrofal golf och hade 26 slag efter 3 hål. Blev dock lite bättre efter ett tag.
Blev en del väntande, eftersom det var slagtävling.

Ovan väntar Kjell, som gick i samma boll som Einar, på att få slå ut på hål 11.

Om man tittade åt höger då man stod på gul tee 13, såg man Kinnekulle i fjärran. Till slut var vi i all fall inne vid klubbhuset bägge två. Satte oss utanför husbilen och åt sill med färskpotatis (smakade jättegott i värmen).
Var jätteskönt att ta en dusch då man ”svalnat” efter golfrundan. Slöade tills det var dags för middag, grillat idag igen.

Klockan 19:00 gjorde vi långbord utanför husbilarna och åt middag tillsammans. Blir ett ganska långt långbord med drygt 80 personer. Var riktigt trevligt att sitta ute och prata med nya och gamla bekanta. Det var många olika husbilsfabrikat och modeller på plats och Bettan passade på att gå husesyn i några av dem. Framåt sena kvällen var det ganska mycket mygg ute så vi gick hem till oss.