Golf på Lundsbrunn GK

2012-07-25

Hade klockan på ringning 07:30, eftersom vi lyckats boka om vår golftid sent igår kväll. Åt frukost inne i husbilen, fast det redan var tillräckligt varmt för att sitta ute. Fick gå ut på banan med Kerstin och Lennart, ett trevligt par som bodde i närheten av golfbanan. Banan var i fantastiskt fint skick med snabba, och framförallt jämna, greener. När det var dags för fikapausen efter hål 9 var det riktigt varmt ute. Var väldigt tacksamma att vi lyckats boka om golftiden så att vi gick ut 09:20 istället för 11:40.

Tog ett kort från tee på hål 10 innan vi gick ut för att spela sista 9 hålen.
Det var riktigt varmt på de ställen där det var vindstilla.

Bad Lennart ta ett kort på oss då vi stod på gul tee till hål 16, hål 15 i bakrunden. Syns inte på kortet, men vi var rejält varma eftersom solen fortsatte att lysa på oss. Tackade Kerstin och Lennart för trevligt sällskap och satte oss i skuggan utanför husbilen efter drygt 4 timmars spel.

Hade köpt avocado och skagenröra som smakade jättebra efter rundan.
Dukade av och satte oss att slöa i skuggan, Bettan på bild ovan. Fortsatte att lata oss tills det var dags för middag. Blev grillat, eftersom det var så fint väder.

Efter middagen var det samling utanför klubbhuset för information och utdelning av scorekort. Vi fick hyfsade starttider dock med 50 minuters mellanrum, Bettan skulle gå ut först av oss.

Gick bort och tog ett kort på golfbanan då det började skymma.
Satt ute och pratade tills det blev mörkt, då vi gick in och tittade lite på TV.