RM dag 2 på Lundsbrunn GK

2012-07-27

Frukost i husbilen vid 8-tiden, vi hade starttider nära varandra. (Einar skulle gå ut 09:30 och Bettan 09:40.) Gick båda 2 ut i ”B-klassen”, eftersom ingen av oss varit i närheten av att klara ”cuten”. Vi spelade bägge bättre golf än igår, Einar hade 10 slag mindre efter 9 hål. Var minst lika fint väder som igår och det gick åt mycket vatten (med Resorb i). Efter en varm och bitvis riktigt bra runda åt vi en välförtjänt lunch i restaurangen.

När ledarbollarna i ”A-klassen” började närma sig satte vi oss på en kulle i närheten av 18:e green.

Blev ett litet sällskap som stod och tittade samt gav applåder till fina inspel.

Var inte många som satt kvar vid sina husbilar/husvagnar. Blev riktigt spännande på slutet. Damklassen fick avgöras med särspel (hål 18 spelades om). Även herrklassen avgjordes med särspel, där fick man spela om hål 18 två gånger innan det var klart. Sen var det dags för en dusch och lite småprat innan gemensamma middagen i klubbhusets restaurang.

Trots att en del inte kom till middagen blev det ganska trångt.

Efter en mycket god middag var det dags för prisutdelning. Vi hamnade båda precis utanför prislistan (vi kom på 6:e plats i dam- respektive herr-klassen).
Einar hade dock tur och vann en vindjacka på en utlottning som hölls efter prisutdelningen. Eftersom det var en varm och fin kväll satt vi sen ute tills det blev mörkt.