Knivsta till La Zenia

2017-11-25

Planet skulle gå 06:55 på morgonen, så vi var på Arlanda före 06:00 på morgonen. Märkligt nog var det massor av andra resenärer som också skulle lämna landet en tidig lördagmorgon. Perfekt att vi kunde nyttja ”fast track” då vi skulle gå till gate. (Slapp säkert minst 20 minuters köande tack vare det.)

På plats i planet blev det en ”selfie” på oss (syns att vi klivit upp tidigt). Det var inte så mycket folk på planet så vi blev riktigt bortskämda av flygvärdinnorna. Var riktigt vackert då man såg solen gå upp ovanför molnen, tyvärr svårt att föreviga på bild.

Tog kort på omgivningarna runt Alicante då planet var på väg ner.
Lite mulet just då, men man hade lovat solsken lite senare på dagen.

Landade utan missöden och tog vårt bagage till hyrbilsfirman.
Fick en hyfsat ny Opel Insignia där vi utan problem fick plats med 2 stora väskor + golfbagarna. Tog inte stora motorvägen utan försökte åka nära kusten ner till La Zenia.

Var inga större problem att hitta till ”Casa Amanda”.

Lägenheten ligger på en gata inom inhägnat område, där alla hus är väldigt lika varandra. Den är nästan som ett litet radhus eftersom den ligger på en gavel med väl tilltagna ytor utanför. Inne är det 3 rum och ett litet kök samt tvättmaskin och diskmaskin i ett litet rum vid utgången till baksidan.

Efter att vi parkerat bilen och packat upp tog vi en promenad till affären för att kunna fylla kylskåpet. (Var ju lite drygt 20 grader varmt och solsken ute, så att åka bil kändes dumt.)

På vägen tillbaka kände vi oss så hungriga att det blev en stor hamburgare på en liten bar.

Eftersom det är lite roligare regler för ”roaming” numera tittade vi på ”Så Mycket Bättre” på kvällen. Sen blev det inte så mycket mer gjort.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *