Gränna GK till A6 GK

2008-07-08

Vi klev upp tidigt (som vanligt) och gjorde oss iordning för en runda på Gränna golfklubb. Mulet ute, men uppehåll. Vi gick ut 08:30 med två damer (Kerstin och Monika). Damerna skulle spela match och var ganska fokuserade bitvis, men ändå otroligt trevliga att ha med sig i ”bollen”. Efter gårdagen på Vadstena hade vi inte så höga förväntningar på banan, men den var otroligt vacker och rolig att spela. Vädret var perfekt för golf (mulet, men uppehåll). Bettan spelade som vanligt bra, kvalitén på Einar’s spel påminde mer om en sinuskurva.

Bilden ovan är från förmiddagsrundan. Efter 18 hål (gick på lite drygt 4 timmar) åt vi lunch på restaurangen. Einar åt raggmunk med fläsk och Bettan valde pytt-i-panna (maten var riktigt god). Sen ”gick vi ut” 13:50 med 2 herrar för nästa 18-hålsrunda. Starköl och raggmunk måste vara bra för golfspelare, eftersom Einar plötsligt spelade mycket bra golf. Tyvärr räckte det bara i 9 hål sen gick det tyvärr inte så bra. Bettan höll som vanligt en jämn nivå. Det var inte bara Einar som hade problem med sitt spel, sista 9 hålen letade vi mycket efter herrarnas bollar. Efter drygt 4,5 timmar var vi klara (och rätt möra). Eftersom vi haft strålande sol under nästan hela andra rundan var det otroligt skönt med en dusch.

Bilden ovan är från eftermiddagsrundan.
Vi pratade lite med ett par som övernattat i husvagn på parkeringen. De rekommenderade A6 golfklubb, så vi bestämde oss för att packa ihop och åka till Jönköping. Damen hade gjort en HIO på A6 då de var där, något som vi blev mycket imponerade av. Då vi kom fram till A6 började det regna, men vi gick i alla fall ut på nätet och bokade tid för spel nästa dag. Middagen bestod av lite italienskt småplock som vi sköljde ner med lite vin. Efter middagen kändes det att vi spelat golf en hel dag. Det blev bara lite förstrött småprat innan vi gick i säng.