Ålandskryssning

2008-07-30

Vi åt frukost ganska sent i matsalen. Det var riktigt gott (mycket att välja på). Gick ner till ”taxfree”shoppen och handlade lite. Sen gick vi runt lite på båten.

Det var verkligen en fin dag och Stockholms skärgård visade sig från sin bästa sida.

Hamnade till slut uppe vid poolområdet där de andra satt och åt glass. En snäll kille tog ett gruppfoto på oss. Sen gick en del av oss fram i fören på båten för att slöa. Åt räklandgång till lunch (den var inte liten).

Efter lunchen ville Emma och Madde bli ansiktsmålade. Vi gick upp för att titta på resultatet. (Emma ville bli målad som nyckelpiga och Madde ville vara fisk.) Eftersom vi var lite sega gick Bettan och jag till hytten för att slappa.

Riggade upp kameran på termostaten i hytten och tog ett kort. Vi tog 16:41 tåget till Knivsta. Jerry var bussig och skjutsade oss hem (var skönt att slippa släpa de tunga väskorna). För en gångs skull var det behaglig temperatur både inne och ute. Bettan gjorde ett jättejobb och rensade rabatterna på baksidan. Vi åt en sen middag bestående av melon och parmaskinka (vi var alldeles för mätta för att orka nåt mer).