Vassunda GK och Bodaholm GK

2008-07-28

Det var skönt att sova i sin egen säng, men det var svalare i husbilen på nätterna. Det kom en hel del välbehövligt regn inatt, åskade en stund också (enligt Bettan). Efter att ha tvättat 4 maskiner har berget av smutstvätt nästan försvunnit. Så vi bokade golftid på Vassunda GK vid 13-tiden. Vi gick årets långsammaste runda (inte ensamma). Första 9 hålen spelade vi hyfsat, men sen tröttnade Einar rejält. Men vi hade i alla fall tur med vädret, inte lika varmt som de senaste rundorna.

Bettan, som inte är lika hetsig, accepterade det långsamma spelet och spelade lugnt och bra (34 poäng). När vi äntligen var klara efter drygt 5 timmars golfspelande tänkte Einar ställa sig på ”drivingrangen” för att se varför ingenting funkade. Men istället åkte vi till Bodaholm GK, eftersom vi var lite nyfikna på om de nyöppnade hålen (1-9) hade blivit bättre under de 3 veckor vi varit borta. Utslagsplatserna var riktigt fina, men en del greener var ganska dåliga fortfarande.

Ovan ses Einar på 9:ans tee. De sista hålen (10-18) som öppnade för några år sedan är ju riktigt fina nu, så nästa säsong är det förmodligen en skaplig bana. Hoppas man ”sloopar” den snart så vi vet hur många slag man har. Vi fick gå i vår egen takt och spelade bra golf båda två, men åkte hem efter 9 hål. Åt en sen middag och strötittade på TV.