Till Belek

2014-03-14

Nu var det äntligen dags för golfresan som vi bokade för flera månader sen.
Vi skulle bo på hotellet vid Sueno Golf Club i Belek. Hittade ett flygfoto på internet som visar anläggningen.

Hela veckan har det varit ganska många plusgrader på dagarna och hela vintern har minst sagt varit ganska blek.

Därför blev vi ganska förvånade då vi tittade ut på morgonen. Igår var gräsmattorna gröna och det kändes som om det var vår. Idag var det snötäckt med temperatur strax under noll grader och kraftig blåst.

Taxin var på plats på avtalad tid och resan till Arlanda gick utan problem.
Incheckningen gick däremot lite långsamt, men vi var ute i god tid så det var inga problem. Efter att ha passerat säkerhetskontrollen shoppade vi lite, Turkiet är ju inte med i EU.

Om man har Handelsbankens platinumkort ingår ett priority pass. Så det var bara att sätta sig i loungen och ta det lugnt. På monitorn inne i loungen såg vi att planet skulle bli 20 minuter försenat.

Efter ett tag hörde Gittan och Pelle av sig så vi gick ut och satte oss hos dem.
Hade inga problem att känna igen dem, fast vi inte setts på ett bra tag.

Planet blev ytterligare ett antal minuter försenat, tror att vi startade 45 minuter sent. Fast flygturen ”bara” var knappt 4 timmar hade vi ändå sett till att få bra platser, längst fram. (Skönt att kunna sträcka på benen utan att fastna i någonting.)

Tog ett kort genom flygplansfönstret då vi var någonstan mellan Turkiska städerna Istanbul och Bursa.

Landade mitt i natten i Antalya och fick åka buss i cirka 40 minuter innan vi var framme vid vårt hotell. Blev väl mottagna och fick nycklar till våra rum och allmän info, sen var det definitivt läggdags