Lugn dag på hotellet

2014-03-16

Vaknade riktigt sent idag, relativt utvilade.

Gick ut på balkongen och tittade ut över golfbanan, som har två 18-hålsbanor.
(Riktigt bra utsikt från 5:e våningen.) På bilden ovan ser man green till hål 18 på den banan som kallas ”Dunes”. Bergskedjan som skymtar i bakgrunden är ”Taurus bergen”.

Gick ner och åt det som kallades ”late breakfast”. Fast det bara skulle vara begränsat utbud fanns det massor att välja på.

Var ganska mulet och bara runt 16 grader ute, men vi tog ändå en kort promenad ner till stranden. Passerade flera hotellbyggen innan vi kom ner till en öde strand, badsäsongen hade inte börjat än.

Klättrade upp i ett badsvaktstorn och tog ett kort bakåt, upp mot hotellen.
(Vårt hotell ligger bakom nybyggena.)

På väg tillbaka till hotellet gick vi förbi övningsområdet som var ganska välbesökt. Kollade in de sista golfhålen på banorna ”Dunes” och ”Pines” lite närmare.

Tog ett kort mot green till hål 9 på ”Dunes”. Gick och åt en sen lunch tillsammans med Gittan och Pelle, är det ”all inclusive” så får man passa på.
Blev lite sega efter maten så vi gick ner till inomhuspoolen och simmade lite.

Upptäckte att poolen fortsatte utomhus så vi simmade några längder utomhus också. Var ganska varmt i vattnet, till och med så att Gittan tyckte det var ok.
(Den röda flaggan som syns i bakgrunden, till vänster, står på green till hål 9 på ”Dunes” banan.) Efter badet satte vi oss i en ångbastu, var också riktigt avkopplande.

Gjorde inget speciellt innan det var dags för mat, igen. Var enorma mängder med mat att välja på, både varma och kalla rätter. Efterrättsbordet var också i en klass för sig. Dessutom smakade allting otroligt gott, så tror inte att det kommer att gå någon nöd på oss den här veckan.

Man hade satt färgade lampor som lyste upp träden på den del av golfbanan som syns från hotellet. (Gröna lampor på ”Dunes” banan och orange på ”Pines” banan.) Svårt att få med på kort, men det såg ganska fint ut i alla fall då det speglade sig i vattnet runt green till hål 18 på ”Dunes”.

Efter maten gick vi upp på vårt rum och satt och pratade några timmar, innan det var läggdags.