Shopping och golf

2012-04-15

Åt frukost tillsammans med Shiboni och Rhea. Sen åkte vi iväg till en stor ”shopping mall” för att göra lite ”sistaminutenshopping”.

Kort på oss när vi precis börjat shoppa, blev mycket fler påsar att bära.

Efter shopping rundan åkte vi till ”IN N OUT”, där vi åt riktigt goda hamburgare. Sen direkt ”hem” och bytte till golfkläder. Shiboni skjutsade oss och Rhea till Canyon Crest Country Club där vi hyrde klubbor och golfbil. Hyrklubborna var riktigt fina nästan nya ”Taylor Made” klubbor.

Banan är riktigt vacker med mycket gröna växter och berg/kullar i bakgrunden. Lite förvirande med färgmarkeringarna, men Einar spelade från blått (längst bak).

På vänstra sidan av hål 1 är det en stor damm med stora fiskar i olika färger. Tog kort på en av de drygt halvmeterlånga fiskarna.

En bra bit framför ordinarie tee fanns det juniortee, som Rhea spelade från.
Hon har inte spelat så mycket golf, men lyckades ibland få skapliga bollträffar. Åka golfbil tyckte hon var riktigt roligt. Mot slutet blev Rhea lite trött så hon nöjde sig med att träna på puttningen.

Då vi hålat ut på 18:e bad vi en man i närheten knäppa kort på oss. Blev bjudna på taccobuffé då vi kom tillbaka till huset. Till efterätt fick vi ”paysam”, en indisk efterrätt som Monika gjort iordning.

Sen skjutsade Jason ner oss till Starbucks, där Monikas dotter Lisa jobbar. Satt ute och pratade en stund med henne. Tog sen ett kort på Monika med familj. Då vi kom tillbaka till huset började packningsbestyren, det var inte kul. Kom fram till att vi ska köpa en väska till imorgon. Det är billigare att betala för 1 extra väska än 2st väskor med övervikt.