Scharnebeck till Praforst

2004-06-29

Åt frukost i strålande sol från en klarblå himmel. Färden ner till Praforst gick utan problem. Efter att ha checkat in på Knaus Campingpark Hünfeld gick vi bort till Golf Club Hofgut Praforst. Eftersom det var fint väder och klockan inte var så mycket ville vi prova 9-hålsbanan. Receptionen var tyvärr stängd, så vi försökte hitta en greenfee-låda men lyckades inte. Vi frågade en man som precis spelat färdigt om hur vi skulle göra. Han sa att det nog inte fanns några rutiner för att hantera greenfee efter att receptionen stängt. Eftersom han var medlem tyckte han att vi kunde spela 9-hålsbanan som hans gäster (han gav oss sitt namn). Vi tyckte att det var en bra idé och gick bort till tee 1 på 9-hålsbanan. Banan var jättetrevlig att spela och vi tyckte det var hur kul som helst. Vi hade med oss kameran, men glömde helt bort den. När vi skulle spela vårt 3:e slag på hål 8 kom vi ihåg den.

Hålet svänger till vänster, mot campingen, nerför en backe. Efter avslutad runda gick vi tillbaka till campingen och duschade.

Sen satte vi oss i kvällssolen och slöade. Ovan ser man Bettan sitta och ta igen sig. Vi bestämde oss för att försöka spela 18-hålsbanan dan efter, trots att vi bara hade +36 i handicap.