Praforst

2004-06-30

Det var betydligt mera moln på himlen då vi åt frukost, men inget regn.
Vi diskuterade hur vi skulle lägga upp taktiken för att få lov att spela på banan fast vi inte hade officiellt handicap. Gick bort till golfklubbens reception och försökte förklara att vi spelat 9-hålsbanan igår som gäster,
och att vi ville prova 18-hålsbanan idag. Vi visade våra +36 handicapkort och sa att handicapbevisen såg ut så i Sverige. Osäker på om de trodde oss, men vi fick i alla fall en tid. Så vi betalade greenfee och poletter till drivingrangen. Kan lugnt säga att vi var ganska nervösa då vi gick bort för att slå ut på hål 1, eftersom det var rätt mycket folk som tittade på.
Som tur var fick vi båda fantastiska utslag, fattar inte hur det gick till.
Vi tyckte det var otroligt kul att gå runt på banan, som var i mycket bra skick.

Ovan ser man Bettan på väg mot green, med putter och wedge i handen, på ett av hålen.

Einar beredd att slå ut från en högt belägen tee.

Bettan har precis slagit ut från röd tee på ett av hålen.

Utsikt från en annan högt belägen tee.

Bettan på väg för att putta. Det är hennes boll som ligger närnast hål. Efter avslutad runda gick vi tillbaka till campingen och duschade, vi hade inte koll på att man kunde duscha på golfklubben. Lite trötta men väldigt nöjda satt vi och slöade fram till middagen. Det blev grillat till middag, förstås. Vi hade ju tidigare bestämt att vi skulle ner till Bregenz, så vi satt och bestämde färdvägen dit innan vi gick i säng.