Mot Bangkok

2010-03-05

Nu var det äntligen dags att lämna snö och kyla i några veckor.
Resan till Thailand, som vi bokade i början på juni 2009 hade hela tiden känts långt borta. Vi fick lite rutin på långresor i november då vi gjorde vår Nya Zeeland resa. Det här var i och för sig en annan typ av resa.
Planen var att spela golf och bara åka korta sträckor (med moped, bil eller båt).

Att det var mycket snö hade nog ingen missat. Ovan ser man hur det såg ut på vår baksida några dagar innan avfärden (det kom ännu mer snö efter att kortet tagits).

Vi tog en taxi till Arlanda och var där i god tid. Det var en hel del bekanta ansikten som checkade in samtidigt som oss. Gemensamt för oss alla var att vi var medlemmar i Caravan Club och spelade pingstgolfen på Stallarholmens GK. Vi var 20 stycken som skulle flyga till Bangkok via Köpenhamn och 4 som flög direkt från Stockholm. Lena och Roffe (som bor i byn en hel del under vinterhalvåret) hade skickat massor med info om byn Huay Yang. Vid incheckningen fick vi betala 900 SEK till SAS för transport av 2 golfbagar till Köpenhamn vilket kändes som ocker.

Kom i alla fall igenom alla kontroller utan problem så vi hade tid att ta en fika innan vi gick till vår gate.

Vi kom iväg till Köpenhamn på utsatt tid och landade enligt tidtabell. Passade på att äta en riktigt god pasta till lunch.En mätt och belåten Bettan på kortet ovan. Sen var det dags för den långa delen av flygresan och den var lite långtråkig.