Los Angeles till Barstow

2013-03-27

Vi vaknade ganska utvilade, men tidigare än vi tänkt oss. Lyckades ändå missa den ”continental breakfast” som ingick i priset för hotellrummet.
Som tur var fanns det en Denny’s restaurant precis utanför hotellet. Där åt vi en rejäl frukost med omelett, korv, ägg och rostat bröd.

Tog ett kort på en tom hotellpool innan vi gick upp på rummet (var bara 15 grader ute). Sen slöade vi lite på rummet innan det var dags att hämta husbilen. Fick titta på en kort instruktionsfilm om husbilar då vi kom dit.
Sen var det dags att fylla i enorma mängder med papper, innan vi kunde gå och titta på husbilen. Vi ville ha cyklar med oss ifall vi ville lite längre bort än promenadavstånd, då vi ställt upp husbilen.

Kan konstatera att det absolut inte var de snyggaste cyklarna vi sett.
Einar poserar framför husbilen med en av cyklarna. Åkte först till ett köpcenter och handlade en massa saker som kunde vara bra att ha med sig.

Det var inte bara vi som var på väg någonstans, så det gick väldigt sakta i början. När vi åkte på ”Telegraph Road” var det precis som Dire Straits sjunger i sin låt ”Telegraph Road”. ”There’s six lanes of traffic, three lanes moving slow…”

Landskapet var lite kuperat (kortet taget genom sidorutan).

Efter några mil blev det mindre köer och en lite kargare natur. Körde på och kom fram till KOA campingen utanför Barstow. Vi hade bokat plats redan då vi bokade resa och husbil. Var en trevlig liten RV-camping en liten bit från väg 15. Fanns möjlighet att koppla in både el, färskvatten och avlopp (vi nöjde oss med el).

Det fanns gratis Wi-Fi så vi kunde skriva lite mail och uppdatera hemsidan, då vi ätit middag. Sen var det bara att gå och sova.

Dagens etapp var på cirka 20 mil.