Leksands GK

2008-07-24

Efter en tidigt frukost gick vi upp till kansliet och fick tid 09:10. Vi fick sällskap med en man och hans dotter. De spelade bra golf och var dessutom mycket trevliga att ha med sig på Leksands GK. Som tur var kunde de banan, det var lite överraskningar här och var.

Det var en vacker bana och vädret var otroligt fint Det var skönt att banan inte var så kuperad eftersom det bara blev varmare och varmare.

Einar ”parputtar”.

18:e hålet var ganska kort, men ändå inte helt enkelt, Vi kände oss lite slitna efter 18 hål, men gick ändå till kansliet och bokade en runda till (heldagsgreenfee). När vi summerade rundan såg vi att vi gått något sämre än våra handicap (lustigt nog fick vi samma poäng bägge två).
Vi satt tillsammans med mannen och hans dotter och åt en god lunch.
Efter lunchen kände vi oss riktigt pigga, så det var bara ner till husbilen och byta strumpor innan nästa runda. Vi fick sällskap med en man och hans ”gamla” mor (hon var pensionär). De var också mycket trevliga att ha med sig på banan. I början av rundan var det fruktansvärt varmt (runt 30 grader) och lite jobbigt. Trots det spelade vi inte sämre än första rundan (Bettan fick samma poäng som första rundan, Einar något bättre). Efter 8 timmars golfspelande bestämde vi oss för att ta det lugnt och stanna en natt till. Så vi satte oss utanför husbilen med pustade ut med lite kall dryck (öl och cider). Var skönt med en dusch efteråt. Satt sen och småpratade med våra husvagnsgrannar tills det blev lite kyligt.