Hemresa

2016-02-25

Sista frukosten på Sal, för den här gången.

Satte oss ute som vanligt och riggade upp kameran på bordet bredvid.
(Kanske inte bästa kortet från den här semestern, men vi är alla med på bild.)

Tog en promenad ner till stranden efter frukost. Blåste mindre idag, men vågorna var nog högre. (Fast inte lika höga som vid kite-stranden.)

Ett sista kort på poolen fick det också bli. (Palmen som ser lite konstig ut, lite till höger om mitten, är en mobilmast.)

Bara att gå upp på rummet, duscha och sen packa det sista. Precis då vi var klara med allt blev det strömavbrott och dessutom kom inget vatten ur kranarna. Vi hade hört av andra svenskar att det hände då och då på deras hotell, men det här var enda gången det hänt oss.

Satte oss på innetorget och väntade på transfer-bussen.

Tog drygt 20 minuter att komma till flygplatsen och vi hade väldigt gott om tid på oss då vi kom dit.

Satt i vänthallen gannska länge och konstaterade att boardingen blev drygt 30 minuter försenad. Vi hade gynsamma vindar på hemvägen så förseningen blev i princip försumbar.

Om vi ska summera resan så var den definivt lyckad. Dagarna flöt på i ett ganska behagligt tempo, inte för långtråkigt men heller inte för hektiskt. Det fanns definitivt en del att göra, förutom att vara i/på vattnet. Kanske hade det blivit lite enformigt om vi stannat mer än en vecka. Fast vi testade t.ex. inte dykning/snorkling, segling och besökte inte heller någon annan ö.