Golf

2018-11-21

Blev sen frukost idag, eftersom det är tävling för klubbens damer varje onsdag. Vi var faktiskt helt ensamma i matsalen.

När vi gick tillbaka till rummet var det fortfarande startande damer vid tee 1. Vi hoppades att det fina vädret skulle hålla i sig tills det var dags för oss att gå ut på banan.

Bettan passade på att ta ett dopp i poolen medan vi väntade.

Som vanligt stod vi en stund på drivingrange innan det var dags att slå ut.

Vi förberedde oss på en långsam runda idag också, eftersom det var 4-bollar framför oss.

Då vi hålat ut på hål 2 bad vi en av banarbetarna att ta kort på oss. Han var väldigt ambitiös och ställde först upp oss så att vi fick hotellet i bakgrunden.

Sen fick vi ställa oss på greenen till hål 2.

Det var så fantastiskt fint väder att det var helt ok att tempot inte var så högt. Vid tee till hål 5 växte blommorna på bilden ovan.

Efter 9 hål gick det lite snabbare, eftersom bollen framför oss klev av. Till höger om green till hål 10 växte ett stort kaktussnår. Svårt att se på bilden men varje ”kaktusblad” är cirka 20 cm långt.

Från tee till hål 11 kan man se att en del har en ganska brant in/ut-fart.

Då vi kom till hål 12 fick vi gå igenom 4-bollen framför oss. Fast då vi hålat ut på hål 14 fick vi vänta igen. Blev tid för mer fotograferande. Huset som ligger högst upp på kullen är ett lyxhotell som också ägs av Leif (han bor där själv också).

Efter avslutad runda var det skönt att sitta på balkongen med lite svalkande dryck. Löste melodikrysset (var nära att vi glömde det den här veckan). Sen tog vi det bara lugnt tills det var dags att gå upp och äta middag.