Burgen till Bremm

2018-07-05

Som omväxling åt vi frukost inne i husbilen idag. Ringde Sandra och hon hade varit och köpt Thunderbolt-Ethernet adapter och en nätverkskabel åt oss. De skulle snart lämna Koblenz och åka mot Bremm, där vi fått reda på att det finns en fin ställplats hos en vinbonde. Efter frukost åkte vi mot Oster-franzen i Bremm.

När vi kom fram valde vi 2 platser och satte oss att vänta på Sandra och Stefan.

När de kommit på plats stekte Bettan pannkakor till lunch.

Efter lunchen satte vi oss med varsitt glas kall secco, som vi köpt i Mayschoß. Flyttade sen bort till Sandra och Stefans husbil, eftersom det var mer skugga där.

Blev lite mer mulet framåt eftermiddagen, men fortfarande drygt 30 grader varmt ute. Einar passade på att konfigurera om vårt husbilsnät med hjälp av kablarna Sandra köpt i Koblenz.

 

Som man ser på bilden ovan var vi inte själva på ställplatsen.
Ställplatsen är riktigt fin och har alla faciliteter.
Visserligen ligger den inte vid floden, men det kändes inte som nåt problem.

Framåt kvällen var det dags att gå till receptionen för att anmäla sig och betala för uppställningen. Man kunde även prova viner, dock ej gratis.

Vi köpte några flaskor vin och gick sen till husbilarna för att göra middag. Sandra hade köpt en stor påse briketter i Bønnerup. Nu såg vi att de var gjorda av skalet från kokosnötter. Hade lite svårt att få dem att brinna, men i gengäld höll de en fin glöd i många timmar.

Efter maten satt vi ute och spelade lite spel innan det var läggdags.

Dagens etapp var på cirka 5 mil.