Ullared till Ullared-Flädje GK

2020-07-19
Tog det lugnt på morgonen. Gick sen bort till Sandra och Stefans husbil och tackade för trevligt sällskap, innan vi åkte vidare.

Åkte bort till Ullared Flädje GK, där vi bokat golftid. Var ute i god tid, så vi ställde upp husbilen på deras ställplats och gick in och betalade. Hann stå på rangen också innan rundan. Einar väntar på att få slå ut på hål 1 på bilden ovan.

Hål 3 var ett riktigt svårt hål. Det hade visserligen index 1, men det var ett par 4 hål på 407 meter från gul tee med en stenmur mitt på fairway. Banan var ganska smal och inte så enkel. Var riktigt varmt ute och efter 9 hål var det skönt att sätta huvudet under en vattenkran.

Från och med hål 13 hade banan en helt annan karraktär, med betydligt bredare fairways. Från green till hål 16 hade man en bra utsikt.

Svårt att få med på bild, men utsikten bakåt mot hål 17, ett par 3 hål, var ganska fin. Då vi räknade ihop dagens runda visade det sig att Bettan fått 37 poäng och Einar 35.

Från ovan ser man att första hålen på banan går i smala korridorer, mellan träden. Ställplatsen, som ligger intill 13:e tee, syns mitt i bilden.

Ovan ser man att från och med hål 13 är det betydligt bredare fairways. Efter att ha duschat gjorde vi laxknyten på grillen, som avnjöts med ett gott vin från Zell (som vi köpte på plats förra året av vår favoritvinbonde vid Mosel, Theo Engel).

Dagens etapp var på knappt 2 mil.