Svaneke till Dueodde

2010-07-08

Efter en sen frukost åkte vi till Gudhjems golfklubb. Det var ganska varmt ute så vi fyllde många vattenflaskor. Banan var bitvis riktigt trevlig, men en del hål var lite märkliga.

Mats slår ut på hål 3, ett par 4 på 338/304 meter.

Bettan slår ut på samma hål. Som man ser på kortet var det minst sagt soligt (och varmt).

Ing-Britt gör sig beredd att slå ut på hål 15, ett par 4 på 376/328 meter.

Till slut var vi uppe på green, efter att 3 bollar gått i vattnet som syns bortanför green. Efter avslutad runda åkte vi ner till en av campingarna på Dueodde. Efter att ha checkat in och ställt upp husbilarna gick vi ner till stranden. Det var otroligt finkornig sand på den flera kilometer långa stranden, påminde nästan om vetemjöl. Några tyskar badade nakna, märktes att andra på stranden inte kände sig bekväma med det. Vi gick i alla fall i och svalkade oss, det var riktigt skönt. Efter badet var det dags att börja med middagen.

Einar och Mats hittade en grillplats och började grilla köttet till middagen. Damerna gjorde iordning goda sallader att äta till köttet.

Ing-Britt och Mats gör sig beredda att börja festmåltiden. Det var en otroligt varm kväll och vi satt ute ganska länge. Trots att campingen låg inne i skogen var det nästan inga mygg.

Dagens etapp var på 6,5 mil.