Svalövs GK till Malmö

2008-07-10

Det var dimma då vi gick ut, men det lättade innan det var dags att slå ut. Det blev soligt och varmt efter ett tag. Svalövs GK var en riktigt trevlig bana, med en del svåra hål. Vi spelade bra båda två (Einar gick bättre än sitt handicap). Kanske berodde det på att vi använde våra nya fotbäddar för första gången. De kändes riktigt bra. Men så var de ju tillverkade av Berglunds Fot och Ortopedteknik.

Einar fick vänta jättelänge (5-10 minuter) på banarbetare som klippte green och krattade massor med bunkrar på ett hål. Efter rundan var vi lite sega båda två, men gick ändå och kollade om det fanns nån ledig tid på eftermiddagen. Vi gick till husbilen och åt en pastasallad och bytte strumpor (det kändes bra). När det var dags för nästa runda klockan 13:27, sa vi att vi kanske inte skulle orka gå 18 hål till. Men vädret var fint och vi åt lite bananer och annat smått och gott medan vi gick runt så det var inget problem med orken. Båda 2 spelade riktigt bra även denna runda (Einar gick bättre än sitt handicap igen).

Ovan är Bettan på väg att slå ut på hål 9, som är ett intressant korthål med en bred bäck (syns inte på bilden) följd av en brant uppförsbacke. På slutet kom vi ikapp några herrar som hade golfbil. Vi gick sista hålen tillsammans med dem eftersom ”4-bollen” framför var oootroligt långsam. Efter en välbehövlig dusch åkte vi mot Malmö för att träffa Eva, Dennis och Linus.

Linus hade vuxit ännu mer sen vi såg honom sist.
Han blev väldigt glad över ett golfset i plast som vi köpt åt honom, vi lyckades väl inte riktigt få fram exakt hur det skall användas. Men det spelar ju mindre roll. Dennis hade grillat entrecote som smakade fantastiskt bra. Till efterrätt blev det jordgubbar med vaniljglass. Man kan lugnt säga att vi var mätta och belåtna efter festmåltiden (efter några timmar lyckades vi dock pressa ner lite godis också). Vi bestämde oss för att kanske åka mot Danmark nästa dag (Eva och Dennis skall till Köpenhamn och jobba.