Resan börjar

I år var tanken att vi skulle besöka Eurodisney, utanför Paris. Ramona och Matte ville också följa med, så de hade hyrt en husvagn. Så totalt blev vi 2 familjer som gav oss iväg med husvagnar från Knivsta söndag 14/7. Stannade för natten vid Gyllene Uttern.

Dagen efter fortsatte vi ner till en camping utanför Trelleborg. Tog det lugnt och pratade om vilken väg vi skulle ta efter att vi åkt av färjan. Hade bokat biljetter på färjan mellan Trelleborg och Travemünde. Kvällskort från campingen på bilden ovan.

Dagen efter körde vi ombord på färjan och lämnade Sverige för några veckor. För att få tiden att gå pratade vi och spelade kort, men tiden gick sakta i alla fall. Bettan och Sandra på bilden ovan.

Malin och Ramona på bilden ovan.

Blev lite otäckt efter ett tag då färjan plötsligt stannade mitt ute på Östersjön. Motorerna stod still och det blev väldigt tyst då alla fläktarna också stannade. Fanns ingen ström alls, så all belysning slocknade också. Var glada över att det var mitt på dagen och att havet var nästan spegelblankt. Efter drygt 30 minuter startade motorerna igen och resan fortsatte. Fick ingen detaljerad förklaring på vad som orsakat stoppet.

Från Travemünde åkte vi sen cirka 20 mil till en camping utanför Hesedorf.