Läckö GK till Åmål

2012-07-31

Blev sovmorgon idag. Var ganska soligt ute då vi klev upp och vi tog det väldigt lugnt. Precis då vi rullat in markiserna och packat in allting började det regna. Åkte mot spikens fiskeläge som är en av Europas största insjöfiskehamnar. Tyvärr började det regna ganska mycket då vi kom dit, så det blev en snabb runda bland butikerna. Vi köpte i alla fall lite rökt fisk och några ”fiskbakelser”.

Som man ser på bilden var det folktomt bland butikerna. Eftersom vi var i närheten tog vi en sväng till Läckö slott.

Regnade då vi kom dit, och himlen var ganska mörk. Gick ändå runt och tittade lite. Inne på borggården fanns en scen och alldeles utanför en liten slottsträdgård.

Gick bort till ångbåtsbryggan och tog ett kort, syns kanske att vädret blivit lite bättre. Sen åkte vi in till Husvagn-Svensson inne i Lidköping. Köpte lite smågrejor innan vi åkte och handlade mat. Nästa mål var Onsjö GK där vi tänkte spela dan efter. När vi kom dit lyckades vi visserligen hitta uppställningsplatser, men inga lediga golftider. Åkte vidare mot Forsbacka GK utanför Åmål. Bestämde oss för att övernatta i Åmål’s hamn och åka till golfklubben dan efter.

Hittade plats för alla husbilarna, vi står ungefär i mitten av bilden vid trädet.
Gick in mot centrum och åt pizza på en restaurang en bit bort.

Gick en bit utefter Åmålsån. Då vi passerade utanför café XO var det ganska mycket folk där. Fick höra att årets packmopedsturné kommit dit.
Funderade inte så mycket över det utan gick bort till husbilarna och in i värmen. Om vi hade dörren öppen till husbilen hördes ljudet från packmopedsturnékonserten väldigt bra. Avslutade kvällen med lite kortspel, som Einar vann (igen).

På bilden ser man hur det såg ut bakom husbilarna.

Dagens etapp var på 20 mil.