Kesten till Golfclub Wasserschloß Westerwinkel

2016-08-10

Lite mulet ute, då vi åt frukost.

Då vi tittade ut genom fönstret såg vi en massa människor stå på rad och titta åt vårt håll. Kändes lite märkligt tills Bettan kom på att de förmodligen stod och väntade på brödbilen. Mycket riktigt så kom den in på ställplatsen 10 minuter senare.

Tog ett kort på vår uppställning innan vi packade ihop och lämnade Kesten (och Moseldalen).

Åkte upp mot Autobahn och körde på norrut. Var vägarbeten här och var som gjorde att det gick lite långsamt, men aldrig tvärstopp.

Våra campingstolar var numera bägge lagade med silvertape, så vi tyckte det var dags för ett byte. Hade sett ut en Reimo-filial i Bochum, men då vi kom dit var den betydligt mindre än vad vi trodde. (Såg i och för sig ut som om man haft en brand i några av husen.) Köpte i alla fall nya stolar.

Åkte sen för att leta efter en livsmedelsaffär. Hittade en som såg lovande ut, men det var rysk musik i högtalarna och konstig mat med rysk text. Handlade i alla fall det nödvändigaste och fortsatte sen norrut.

Stannade för natten vid Golfclub Wasserschloß Westerwinkel.

Det fanns påfåglar som gick omkring i slotts-parken och på parkeringen. Fick vänta ett tag på att platserna för husbilar skulle bli lediga. Till slut kom vi i alla fall iordning ca. 4 meter från övningsgreenen.

Dagens etapp var på drygt 30 mil.