Järvsö till Gävle GK

2017-07-25

Åt frukost ute idag, eftersom det var så varmt. Eftersom vi inte behövde checka ut förrän 21:00 tog vi det lugnt. (Första gången vi varit på en camping som varit så generös med utcheckningstid.)

Einar cyklade upp till spårcentralen för att ta en joggingtur.
Tyvärr höll man på att bredda spåret så det var inte speciellt fint just nu (men ändå bättre än att jogga på asfalt). Stefan stack upp och cyklade ett av cykelspåren. (Sandra hade stukat foten så hon hoppade över cyklingen.)

Bettan och Sandra spelade minigolf på banorna på bilden. (De hade väl sett sina bästa dagar, men det var i alla fall 18 banor.)

Passade på att flyga lite med drönaren. Ovan ser man våra husbilar ungefär i mitten av bilden.

Sandra ville testa att laga mat i husbilsugnen, så hon gjorde en ugnspannkaka. Vi satte oss utanför husbilarna och åt upp den, smakade riktigt bra.

Sa hej till Sandra och Stefan, som skulle stanna lite längre.
Sen tömde vi gråvatten och åkte söderut.

Stannade för natten på Gävle GK. Uppställningen var väl inte så imponerande, men det fanns möjlighet till elanslutning. Vi satt inne i husbilen och tittade på Viasat golf, och fick se den fantastiskt spännande upplösningen på ”The Open”.

Efter ett tag kom en till husbil. Såg att de hade lite problem med strömanslutningen, så vi gick ut och frågade om de behövde hjälp.
(De hade precis köpt husbilen och detta var premiärturen.)

Dagens etapp var på cirka 15 mil.