Isaberg GK till Borås GK

2020-07-21
Var uppe tidigt och åt frukost. Då vi plockade ut golfgrejorna såg vi att det fortfarande var 3 tomma elplatser. Nämnde det i receptionen då vi betalade och de tyckte att det var konstigt, för platserna var bokade.

Då vi började rundan var det lite för svalt för kortärmat. Banan var bitvis rejält kuperad och hade även en del dolda hål. Einar hade tagit batteriet från Bettans elvagn för att testa om det höll längre där.

Einar, som inte spelat så bra den här dagen, är beredd att slå ut. Det är våra husbilar som skymtar i mitten av bilden.

Bettan, som spelat riktigt bra, är på väg att slå ut. Precis efter det slutade Einar´s vagn att fungera. Visade att det absolut var nåt fel på batteriet.

Bilden ovan är tagen mot slutet av rundan. Gittan, som spelat bäst den här dagen, är på väg att putta. Efter avslutad runda gick vi bort till husbilarna och packade in golfgrejorna. (Var fortfarande 3 lediga elplatser.) Åkte sen mot Borås, eftersom vi köpt Bettans vagn av Fritidsport som håller till där. Tanken var att vi skulle byta batteriet till Bettans vagn. Passerade genom flera regnskurar. Då vi kom fram blev det ett rejält skyfall. Märkligt nog var det likadant då vi köpte Einar´s vagn för knappt ett år sedan. Efter att ha fått ett nytt batteri, till ett bra pris, åkte vi till Borås GK där vi stannade.

På kortet ovan ser man att vi var ganska ensamma på ställplatsen.Man ser också att det var stora moln som skuggade lite här och var. Husvagnen som står snett till höger ovanför våra husbilar såg övergiven ut.

Vi satt ute tills vinden ökade och mörka moln syntes i fjärran. Då gick vi in och satte oss i ”TV-soffan”.

Dagens etapp var på drygt 6 mil.