Högbo bruk

2021-07-14
Efter en ganska varm natt sov vi riktigt länge. De andra hade redan gett sig iväg på cykeltur då vi åt frukost. Det verkade bli en jättevarm dag igen. Kändes lite svettigt att vi hade golftid inbokad 12:08 på Högbo GK. Vi gav oss iväg i god tid, eftersom det var en bit att gå ifrån ställplatsen. Vi fick sällskap på banan med Madde och Fredrik från Hudiksvall. Rundan startade bra för oss, fick varsin 3 poängare på första hålet.

Vi var glada över att vi hade paraplyerna med oss, de funkade utmärkt som skydd mot solen.

Bettan på väg att slå ut på hål 7, som är ett långt par 3 på 165/140m från gul/röd. Från gul tee behöver man en carry på 140m för att komma över vattnet, som är till vänster och innan green. Vi blev alla mäkta förvånade då våra 4 utslag hamnade lite bredvid green. Det gick åt massor av vatten under rundan, både invärtes och utvärtes. Resorb gick det också åt en hel del av.

Trots värmen spelade vi bägge två bättre än våra handicap. Efter rundan var det jätteskönt att sitta utanför restaurangen med väl kyld dryck. Då vi svalnat lite gick vi och duschade, eftersom vi tagit med oss ombyte i bagarna.

På väg tillbaka stannade vi och tog kort vid den spegelblanka dammen.

Då vi kom tillbaka till husbilen var det lagom att göra middag. Blev sen en ganska tidig kväll.