Golf på Mosjö GK

2013-07-18

Första frukosten i husbilen den här semestern klarades av utan problem. Efter frukost gick Pelle och hämtade vårt ”scorekort”.

Damerna kollade att banan fanns med på GPS-klockan.

Det skulle bli kanonstart 10:00, men långt innan det var dags var det mycket folk på plats. Det var 44 lag, alltså totalt 176 personer som skulle vara med.

DonGustavo, som ordnat aktiviteten, höll ett kort tal och önskade alla lycka till. Vi fick starta som 2:a boll, av totalt 3st, på hål 8.

Som man ser på bilden sken solen från en blå himmel, men det blåste rätt mycket. Bettan och Gittan spelade, som vanligt, bra golf.
Einar och Pelle hade problem att få till spelet, vinden gjorde inte saken lättare. Det var lagspel där de 2 bästa resultaten på varje hål skulle noteras.
Vårt mål var att få 72 poäng efter 18 hål. Vi nådde vårt mål, mest tack vare Bettan och Gittan. Efter avslutad runda slöade vi vid husbilarna ett tag.
Fick lifta med Maggan och Kent till hotellet, där vi skulle bo.

Efter en välbehövlig dusch gick vi och satte oss vid baren, där det var levande musik. Det var riktigt duktiga musiker som fick alla att sjunga med och klappa takten. Sen satte vi oss till bords och njöt av en riktigt god buffé.

Efter maten var det dans till levande musik. Orkestern bestod av musiker från kända svenska band ”från förr”. Var ganska varmt så vi dansade inte hela natten.