Eda GK till Morokulien

2008-07-19

Det var dimma då vi tittade ut, men den lättade efter ett tag. Eda GK var en ganska trevlig bana med bra (hårda) greener.

Einar slår ut på hål 3, det var fortfarande lite kyligt i luften. Man såg sjön från alla hålen, på en del av dem var sjö ett naturligt vattenhinder.

Bettan väntar på att få spela in på green på hål 7. Vi spelade ganska hyfsad golf, kanske lite under vår förmåga.

Einar blickar ut över hål 10 innan han slår ut. Efter rundan käkade vi lunch, helt ok. Bettan var ganska trött och bestämde sig för att slappa lite i husbilen, men Einar bokade in en runda till. Den gick lite bättre än den första. Mot slutet av rundan var det väldigt soligt och varmt, så det var skönt med en dusch efteråt. Pratade lite mer med de som har den andra husbilen. Han tipsade om Idre och Klövsjö golfbanor. Det skall tydligen vara ganska dyrt att spela golf i Norge, 600 norska kronor/ person, så vi trodde inte att det skulle bli nåt golfspela i Norge. Vi åkte vidare mot Charlottenberg, för att handla lite. De har byggt upp flera stora köpcentrum där, som är fulla av shoppande norrmän. Sen åkte vi mot Morokulien (tänkte försöka övernatta där). Vi räknade med att inte kunna uppdatera hemsidan i Norge. Så dagboken fick vara ”lokal” i datorn tills vi var tillbaka i Sverige.