Breviken GK

2020-07-25
Hade golftid inbokad, men inte förrän 11:40. Vi hann äta frukost i lugn och ro. Till och med så att vi hann lösa Melodikrysset innan vi lämnade husbilen.

Ett kort genom framrutan blev det också.

Bettan på 1:a tee är beredd att starta rundan. Det blåste en hel del, men inte kalla vindar, så det funkade bra med bara armar och ben.

Banan överraskade oss lite, den var inte så tråkig som den sett ut från husbilarna. Dessutom var de flesta greenerna små och upphöjda med lite lutning, vilket gjorde att det blev några extra slag på en del hål. Vad gällde vädret kunde vi heller inte klaga.

På hål 8 fanns det ett vattenhinder som inte var med i banguiden. Det såg heller inte ut som ett vanligt vattenhinder.
Efter att ha spelat 9 hål tog vi en fikapaus som vanligt. Då vi skulle fortsätta upptäckte Einar att han tappat fjärrkontrollen till sin vagn, tur att den gick att använda ändå. Man hade lovat stackmoln på eftermiddagen och de blev bara fler. När solen skymdes av alla moln blev det nästan lite kyligt.

Efter golfrundan gick vi förbi bordet där vi suttit och fikat efter 9 hål. Tydligen hade någon hittat Einar´s fjärrkontroll, för den låg på bordet. Då vi plockat in alla golfgrejor satt vi ute och bara tog det lugnt.

Från lite högre höjd såg man att det var rätt gott om plats på ställplatsen, till skillnad från då vi kom dagen innan. Då hade vi tur och fick de sista platserna.

Efter att vi ätit middag satt vi ute och pratade tills solen började gå ner.

Var rogivande att titta ut över golfbanan då solen var på väg ner.