Bønnerup Strand

2018-06-28

Frukosten åt vi ute idag. Hade inget inplanerat, och tänkte inte göra nåt speciellt. Efter frukosten tog vi ner cyklarna och cyklade västerut bort mot en badstrand som skulle ligga cirka 5km bort.

Stannade till och tog ett kort mot ställplatsen, som ligger till höger i bild.
I morse hade det kommit flera busslaster med barn till  småbåtshamnen, men de hade försvunnit ganska snabbt. När vi kom till badplatsen såg (och hörde) vi dem igen.

Vi blev inte så imponerade av badplatsen, som hade en ganska stenig strand. (Tyckte att vi hade bättre badplats vid ställplatsen.)
Cyklade en annan väg tillbaka, med ett kort stopp vid affären där vi köpte lite färska jordgubbar.

Gick ner till sandstranden och svalkade oss med ett dopp. Man fick gå rätt långt för att kunna doppa sig, eftersom det var ganska lågt vattenstånd.

Då vi kom tillbaka till husbilen kunde vi konstatera att vårt internet i husbilen inte funkade längre. Ringde till Tre och fick höra att på extra SIMkorten har man bara några få GB surf. Löste det genom att byta plats på SIMkorten i telefonen och modemet.

Som man ser på bilden ovan var ställplatsen inte full på eftermiddagen. (Men framåt kvällen blev det fullt igen.)

Vi satte oss utanför Sandra och Stefan´s husbil när det var dags för fotboll, eftersom de kunde vrida ut TV´n. Stor glädje då Sverige gjorde mål mot Mexico och till slut vann matchen.

Blev grillat till middag idag också. Var vindstilla då vi åt middag, men framåt kvällen skulle vinden öka (enligt meterologerna).

Sandra och Stefan gick ner till stranden och gjorde iordning den stora ”kiten”. Stefan testade att åka en stund, men det blåste för lite så de hoppades på bättre vind dagen efter.
Satte oss inne i husbilarna och slötittade lite på film på Netflix.