Bockenem till Hünfeld

2009-07-25

Vaknade strax efter 5 av att det regnade ganska kraftigt, men lyckades somna om. Nästa gång vi vaknade var klockan 9, så det var bara att gå upp och äta frukost. Det regnade fortfarande, men när frukosten var avslutad tittade solen fram. Det var inte speciellt varmt ute, 15 grader, fast klockan var 10 på förmiddagen.

Det var inte så många kvar på parkeringen när vi var klara för avfärd.

Fortsatte ner mot Golfanlagen Praforst. En bana som vi spelat varje gång vi åkt neråt. Vi åkte genom en hel del regnskurar, men bitvis var det soligt och varmt.
När vi kom till gofklubben bokade vi i alla fall en tid nästa dag, 08:50. Det hade definitivt inte blivit billigare. Sen åkte vi in till Hünfeld, eftersom vi visste att det fanns en stellplatz i närheten av en park.

Det stod 4 husbilar där redan, men vi hittade i alla fall en skaplig plats.  Gjorde iordning lunch och slappade sen några timmar.

Gick iväg genom parken och lyckades hitta en affär som var öppen. Vi köpte öl-korv och en liten kakbit (20cm lång).


Einar poserade bredvid en staty av Konrad Zuse. Tog ett liknande kort 2005, när vi var här.

Man hade sått massor av ängsblommor inne i parken, såg ganska fint ut.

Vi gick tillbaka till husbilen och hade kalas på öl-korv, ost & kex samt den lilla kakbiten (som var jättestor). På stellplatzen fanns det automater för ström (1 euro för 2kWh), så vi passade på att se en film på datorn.